Good to go!
Door: Roel&Kinga
Blijf op de hoogte en volg Roel
04 Maart 2009 | Tanzania, Arusha
Hallo allemaal,
Na ruim twee dagen relaxen in luxe lodges gaat het vandaag echt beginnen. Zometeen gaan we richting berg en slaan we aan het einde van de middag kamp op. Morgen gaan beginnen met de de eerste looptocht.
De afgelopen dagen waren zoals gezegd relaxed, beetje bij het zwembad hangen en de loslopende schildpadjes en (veel) aapjes bekijken.
Compleet andere wereld hier in ieder geval, alles werkt ongeveer tegenovergesteld als bij ons. Maar tot nu toe vermaken we ons prima!
Na de berg (13 maart) doen we weer een update met foto's.
Groeten,
Roel&Kinga
Na de berg (13 maart) doen we weer een update met foto's.
Groeten,
Roel&Kinga
06 Maart 2009 - 08:01
Rene En Manon:
Hoi!
Heel veel succes en veel plezier. Zet m op!
11 Maart 2009 - 07:47
Anne Bol:
Hoi jongens! Ik kreeg net jullie sms dat jullie de top gehaald hebben! Helemaal super!!
Fantastisch gedaan hoor! En nu weer veilig naar beneden komen!!
Ben erg benieuwd naar jullie ervaringen!
Groetjes Anne -
11 Maart 2009 - 19:37
Thea:
Wat een prestatie!!
GEFELICITEERD!
Nu genieten van de safari.
lieve groetjes -
13 Maart 2009 - 22:39
Svintha:
Jippie!! De top bereikt!! Ik neem aan dat Kinga met haar superieure conditie, fluitend aan kwam en dat Roel het gewoon op karakter heeft gedaan??? -hahaha- Goed gedaan, skatjes!
Liefs,
Svintha